Pondan yg lebih CANTIK dr WANITA TULEN…

KANGSADARN (tengah) tersenyum selepas diumumkan pemenang ratu pondan di Pattaya kelmarin.


PATTAYA – Seorang remaja yang dibesarkan di sebuah pangkalan tentera, Kangsadarn Wongdusadeekul dimahkotakan sebagai ratu pondan di Thailand malam kelmarin.

Kangsadarn yang berumur 19 tahun dan memiliki nama gelaran Nonk menerima mahkota kemenangan daripada pemenang tahun lalu.

Dia juga menerima hadiah wang tunai sebanyak 100,000 baht (RM10,072) iaitu nilai yang sama dengan gaji tahunan diperoleh oleh seorang pekerja kilang dan sebuah kereta Honda.

Ketika ditanya sama ada dia gembira jika menyertai perkhidmatan ketenteraan katanya kepada penonton: “Pada tahun lalu, saya mendaftarkan diri untuk menjadi seorang askar tetapi tubuh saya sudah berubah menyebabkan kerajaan tidak membenarkan saya menyertainya.”

“Kami cantik. Oleh itu, kami tidak perlu menjadi seorang askar,” katanya manakala penonton ketawa mendengar jawapan itu.

Dia berasa bertuah kerana masih diterima menjadi ahli keluarganya kerana bapanya merupakan pegawai tentera berpangkat kolonel dalam tentera Thailand. – AFP

P/S: bagi kaum lelaki yg mementingkan kecantikan wanita..anda semua mahu pilih yg pondan??ke yg asli tp tak seberapa cantiknya??

Pautan dari surat khabar Kosmo!

Advertisements

17 Responses

  1. Lawa sangat ke pondan nih? Muka banyak ‘tepung’ macam opera cina ja. Tak lawa,tak lawa. weh farah,bagi ID YM ko kat aku.Aku nak add ko la..

  2. perempuan asli pun byk pki tepung gak kadang2..tp si pondan ni..dia lebih lawa dr perempuan asli…cair gak klu korang tgk..cuma disbbkan ko dah tau dia laki..tu yg korang tak nak tu..kulit halus..rmbut terjaga..dashat pe??kalah miss universe..hehehe

  3. kat tempat aku ada sorang bapok memang ‘lawa’ la.. ayumi namanyer.. ha ha ha… mcm shial. hehehe :-p

  4. […] pemenang yang terror2 belaka: 1. farahaznil (219 post) Sekarang budak perempuan ni dah ada blog. Lawa blog dia.. 2. emme (215 post) Blog dia dah […]

  5. hahaha..aku menang…ni la kali pertama aku mnang contest..wlu mcm mn pun..tq titan sbb buat contest tuh..blog aku ni takde la lawa mn pun..br lagi…

  6. hanep -> ko ada gmbr bapok tu tak??aku nak tgk..hehehe..

  7. Hahahaha…tak nak la..sebab ada batang. Cantik pun buat aper..Dia punya lagi besar dari lelaki biasa..kuakuakua. 😀

  8. serious ke nk tengok??…… {fs url} / 23587681 .. syhhh!!!

  9. huhhuu..hanep..aku tgh pi siasat bapok tu jap..hehehe..nnt aku editkan gmbr dia kat sini ea..ko rasa dia marah tak??

    din..ko punya komen hampir2 kena spam..hahaha..tp betol ke mcm tu??nnt aku nak pg ushar la..hehehe..tp aku tgk mak nyah punya..xbsr mn pun..huahuahua

  10. ha ha ha… sekali tgk mmg x sangka lelaki siot.. ha ha

  11. mmg cam pompuan laaa…lawa jugak huhuhu….

  12. tp yg ujung sekali belah kanan tu..mmg ada iras2 bapok la klu tgk..tp klu tak knal dia..mmg kita sangka dia prmpn la…yg penting…kulit cantik oOo…halus gler beb!!!

    p/s: katakanlah anda bercinta dgn pondan..tetapi anda tidak tahu dia tu pondan..1 hari rahsia si pondan ni pecah..anda sebagai kaum lelaki…apa akan anda rasa??sedih??kelakar??huhuhu….

  13. @ farah
    Hurm…takley bayang aku bcinta dengan pondan..dem~! huhu.

    p/s:tapi aku tengok gak FS bapok tu,macam pompuan deh..

  14. waa. cantiknya. Farah, you dengan pondan tu, mana lagi lawa?

  15. Faiez -> aku pun dah tgk dah si pondan tu..hahaha..aku nak add dia..dia tak approve2 lg..gram aku..aku nak tgk muka dia yg lain..hahaha…jahat tak aku ni??

    silentleo -> huhhuu..ko suka yg mana??yg original ke yg pirate punya??hahaha..nak tau mcm mn rupa aku ke??nnt aku letak dlm post seterusnya..slalu2 la belek blog aku ni..nnt takut terlepas lak tgk muka aku tu kan..hahahaha

  16. @ farah
    wah! kalau ko dapat add dia,forward gambar dia kat aku sudey! hehe.teringin gak aku pun,tapi takut aku nak add dia.mau nanti dia terpikat kat aku..susah aku.dah la aku x mampu kecewakan orang.. (chewah!) hehe.

  17. weyh faiez..aku dah dpt add dia dah…hahaha…gler babun la…lawa gler dowh..kalah prmpn..kulit..halus beb..ko nak ke gmbr dia??klu la aku tak tau dia tu laki..konpom termkn beb..klu la aku laki..mst minat la kat dia..sure punya..

    p/s: salah 1 gmbr dia…pki suar pendek..nak buat mcm mn..klu hang tu dah laki..duk cukoq bulu kaki ke..mmg nmpk mcm kaki laki..hahaha…nmpk mcm bsr lak badan dia..kklu pki bj prmpn tu mngkin la xnmpk..aiseh..klu aku bg gmbr dia..sure ko minat punya la..ko nak ke faiez..leh aku tlng knalkan ko kat dia..hahahahahhaa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: