Aku sudah berpindah rumah….

hohhoo…satu berita baru…kini aku sudah berpindah ke wordpress yg baru iatu wordpress la gak..hahaha…kat sini klu ada berita yg terbaru mngkin aku akan post kan la jugak..tp aku rasa lebih baik korang pg link aku lg 1 tu..kat sana aku leh upload video dan lakukan mcm2 lg…aku ingin bebas…hahahaha..mcm lagu kaer af1 tu…af1 ke??lantak la..aku pun dah lupa…tp jgn lupa klu dah singgah kat sini n then dah baca memo ni..pg la tgk blog aku yg baru tu..hehehe..korang bg la komen kat sana ea…

ini link baru aku tu..kat sini aku leh buat apa2 yg aku suka..muahahahaha…

http://farahaznil.co.cc/

Advertisements

3 Responses

  1. domain free dan hosting free? hahaaa bubuh plugin mana yang berkenan tu kasi kaww kaww aaaaaaaaaaaa……….

  2. pindah la pulak… lepas ni nk pos kat mane plak… posmen bg alamt yg betul boleh. hehe

  3. oit, mane ko?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: